Gourmet Vacsorák Galéria

Ételek, hangulatok, menük és képek nyers vegán gourmet vacsoráinkról

  Olvass bele vendégkönyvünkbe is! A Gasztrobizarr a vacsoráinkról: Mi vagyok én, kecske?

Gasztroélmények. Elmúlt menük.

Menü 
Mentás édeskömény és retek saláta
Tavaszi erőleves
Medvehagymás gombás pite
Szilva-ravioli fahéjkrémmel
Petit fours

MENÜ Édeskömény és retek saláta mentával


Tavaszi erőleves


Medvehagymás gombás pite friss zöldekkel


Szilva-ravioli fahéjkrémmel


’Petit fours’

 

MENÜ

Korianderes körte carpaccio csípős mangó öntettel

Thai curry-leves fűszeres mogyoróval

Temaki sushi, csírasalátával, marinált gyömbérrel és savanyított retekkel

Mignon matcha teával és ázsiai citromfűvel, pasztell porokkal

‘Petit fours’

ITALOK

Ázsiai citromfűtea

Teafőzet vadon termő bogyókból

Tisztított víz

MENÜ

 Tökmag terrine marinált paprikával, gyümölcskenyérrel


Zsenge zöldségleves turbolyával

Színes
diós ‘wontonok’ aioli mártással

Zelleres és zöldsaláta


Langyos almás rétes zsályás- rózsaborsos sodóval


’Petit fours’

Mentás csicsóka chips,

citromos- köményes napraforgócsíra

ITALOK

Rózsa és hibiszkusz frissítő

Bükki forrásvíz

Menta főzet

MENÜ

Cékla saláta jégcsap retekkel, kétféle szezámmaggal, hijiki algával

Zsályás- gyömbéres sárgarépa krémleves kandírozott dióval

Quinoa “risotto” zöldségraguval

Fügés- pisztáciás kosárka kardamom fagylalttal

‘Petit fours’