Vendégkönyvünk

“Itt találkoztam először az Életkonyha élő, többfogásos ételkölteményeivel.

Azon túl, hogy a szemrevaló összeállítások szépsége az igényesebb vendéglők kínálatával is vetekszik, örömteli volt megtapasztalnom azt az íz-orgiát, amit ezek a remekművek nyújtottak! Rengeteget ettem, mégsem éreztem nagyon megterhelőnek, melyhez nyilván hozzájárult, hogy nem spóroltak olyan technikák bevetésével, melyek az egyébként is könnyű ételek emészthetőségét tovább javítják – mint pl. a friss fűszernövények bőséges használata az ételeknél, vagy fermentálás a savanyú-uborka levesnél. Ez érezhető volt a vacsora méltó zárásaként kínált tortánál is, a kapor és a vanília harmónikus ízélményében.

Jó volt megtapasztalnom ezen alkotások Finomságát, ami jóval több a máshol megszokott táplálékok ízélményre korlátozott finomságánál azáltal, hogy itt benne van még a növények finom életenergiája, melyet a készítők szeretetenergiája tovább erősít.

Köszönöm ezt, a mindennapokból kiemelő élményt, mely erősíti szándékomat egy tisztább, nem hétköznapi élet felé, és kívánom, hogy másoknak is nyújtsatok még nagyon sok hasonló inspirációt ehhez, még nagyon sok-sok évig!”
Bernát Jocó

 

Örülök, hogy VAGYTOK!

Csodálatosak vagytok – minden, amit “főztök”, maga a tökély – az ízek harmóniája, a színek… megnyugtatják és harmonizálják minden érzékszervünket. Szép – finom- egészséges! Mégegyszer köszönöm a szeretettel elkészített sok finomságot.

Dr Rippel Emilia

Nagyon-nagyon finom volt minden, finomabb, mint bármi, amivel találkoztam! Nagyon köszönöm Nektek! Egy új út nyílt előttem J

 

2 óra szombat esti VALÓSÁG. Köszönjük.

Bellei Attila és családja

Tiszta szívből hála a Tündéreknek, ahogy és amekkora szeretettel megteremtik Földanyánk adományait.

Sok-sok minden jót, Zoli

Ma kostoltam elöszőr a Fűszeres Mandulás krékert, isteni finom
Bujáki Melinda 

 

Érdekes és elgondolkodtató élmény volt, hogy a már régóta ismert és kedvelt ételeket más, az EREDETI ízében ismerhettük meg, ahol a fűszerek nem elnyomták, legfeljebb kiemelték az ételek ízeit. Nagyon tetszik, hogy itt nem csupán nyers ételeket kóstolhattunk meg, hanem egyfajta filozófia, életmód is tartozi,, párosul az ételekhez. Fontos a kreativitás, hogy a férfi-női princípiumokhoz külön menüket állítottatok össze, amelyet a teljesség igényével, gondoskodással készítettetek el. Így tovább!
Kriszti, a Valentín napi vacsoránkról.

Ismét le vagyok nyűgözve.

Zoli

 

Fenséges éteelk, különleges emberek, teljesen újszerű benyomás. Nagyon köszönöm! Bea

Nagyon szépen köszönjük ezt a fantasztikus élményt! Csodálatos környezetet teremtettetek nagy szeretettel, isteni finom étkekkel!

 kedves Ági és Nóra! nem tudok betelni a japános pereccel négy csomaggal hoztam magammal Norvégországba. és amikor eszem, mindig a csodás vacsorára gondolok nálatok, remélem, mihamarabb részt vehetek egy hasonlón. szép napokat nektek!
Ceglédi Ágnes Elfrida 

Szeretem a karobcsokit.

Remélem, ez kölcsönös.

Nagy “Zöld tea” András

Iszonytató finom volt minden, szerintem egy összetevőt se találtam volna el magamtól, de…

Jó tudni, hogy a finomon kívül egészséges is volt. Alig varom/várjuk a következő meghívást!!

Egri Viktor és Titanilla

 

A nyers étkezés lehetőségekben határtalan és egyszerűen FANTASZTIKUS! Köszönjük szépen a csodálatos élményeket, az ételek lenyűgözőek! (Főleg a szerencsesüti 😀

Illés Dorina, Tata

Egyszerűen csodálatos arra gondolni, hogy a nyers étekzés mennyire határtalan a lehetőségekben és, hogy vannak ilyen emberek, mint Ti, akik ezt tudotosan demonstrálják! Imádtuk az extra ízeket, a gourmet tálalást, s egy ráadás számunkra ez a fantasztikus társaság! Egyszerűen nagyszerű élmény volt! Írhatnám még a bő oldalakat, de biztos vagyok benne, hogy még találkozunk – nyersvacsorák alkalmával például!

Imádtuk és köszönjük, hogy Vagytok!

Illés Regina, Tata

Fantasztikus este volt, kiváló társasággal (nagyon jó emberekkel kerültünk egy asztalhoz J

A kókuszos panna cotta Sharon levessel volt a kedvencem!

Köszönöm: Nagy Zita
http://www.zizikalandjai.com/ 

Um die eigene irische tradition masterarbeit schreiben tipps https://schreib-essay.com/masterarbeit/ verstärkt zu bewahren, entstand ein enges bündnis zwischen einem meist aristokratischen gönner und dem von ihm geförderten künstler


Parse error: syntax error, unexpected '}' in /web/protectwear/eletkonyha.hu/wp-content/themes/InStyle/footer.php on line 24