“Itt találkoztam először az Életkonyha élő, többfogásos ételkölteményeivel.
Azon túl, hogy a szemrevaló összeállítások szépsége az igényesebb vendéglők kínálatával is vetekszik, örömteli volt megtapasztalnom azt az íz-orgiát, amit ezek a remekművek nyújtottak! Rengeteget ettem, mégsem éreztem nagyon megterhelőnek, melyhez nyilván hozzájárult, hogy nem spóroltak olyan technikák bevetésével, melyek az egyébként is könnyű ételek emészthetőségét tovább javítják – mint pl. a friss fűszernövények bőséges használata az ételeknél, vagy fermentálás a savanyú-uborka levesnél. Ez érezhető volt a vacsora méltó zárásaként kínált tortánál is, a kapor és a vanília harmónikus ízélményében.
Jó volt megtapasztalnom ezen alkotások Finomságát, ami jóval több a máshol megszokott táplálékok ízélményre korlátozott finomságánál azáltal, hogy itt benne van még a növények finom életenergiája, melyet a készítők szeretetenergiája tovább erősít.
Köszönöm ezt, a mindennapokból kiemelő élményt, mely erősíti szándékomat egy tisztább, nem hétköznapi élet felé, és kívánom, hogy másoknak is nyújtsatok még nagyon sok hasonló inspirációt ehhez, még nagyon sok-sok évig!”
Bernát Jocó
Örülök, hogy VAGYTOK!
Csodálatosak vagytok – minden, amit “főztök”, maga a tökély – az ízek harmóniája, a színek… megnyugtatják és harmonizálják minden érzékszervünket. Szép – finom- egészséges! Mégegyszer köszönöm a szeretettel elkészített sok finomságot.
Dr Rippel Emilia
Nagyon-nagyon finom volt minden, finomabb, mint bármi, amivel találkoztam! Nagyon köszönöm Nektek! Egy új út nyílt előttem J
2 óra szombat esti VALÓSÁG. Köszönjük.
Bellei Attila és családja
Tiszta szívből hála a Tündéreknek, ahogy és amekkora szeretettel megteremtik Földanyánk adományait.
Sok-sok minden jót, Zoli
Ma kostoltam elöszőr a Fűszeres Mandulás krékert, isteni finom
Bujáki Melinda
Érdekes és elgondolkodtató élmény volt, hogy a már régóta ismert és kedvelt ételeket más, az EREDETI ízében ismerhettük meg, ahol a fűszerek nem elnyomták, legfeljebb kiemelték az ételek ízeit. Nagyon tetszik, hogy itt nem csupán nyers ételeket kóstolhattunk meg, hanem egyfajta filozófia, életmód is tartozi,, párosul az ételekhez. Fontos a kreativitás, hogy a férfi-női princípiumokhoz külön menüket állítottatok össze, amelyet a teljesség igényével, gondoskodással készítettetek el. Így tovább!
Kriszti, a Valentín napi vacsoránkról.
Ismét le vagyok nyűgözve.
Zoli
Fenséges éteelk, különleges emberek, teljesen újszerű benyomás. Nagyon köszönöm! Bea
Nagyon szépen köszönjük ezt a fantasztikus élményt! Csodálatos környezetet teremtettetek nagy szeretettel, isteni finom étkekkel!
kedves Ági és Nóra! nem tudok betelni a japános pereccel négy csomaggal hoztam magammal Norvégországba. és amikor eszem, mindig a csodás vacsorára gondolok nálatok, remélem, mihamarabb részt vehetek egy hasonlón. szép napokat nektek!
Ceglédi Ágnes Elfrida
Szeretem a karobcsokit.
Remélem, ez kölcsönös.
Nagy “Zöld tea” András
Iszonytató finom volt minden, szerintem egy összetevőt se találtam volna el magamtól, de…
Jó tudni, hogy a finomon kívül egészséges is volt. Alig varom/várjuk a következő meghívást!!
Egri Viktor és Titanilla
A nyers étkezés lehetőségekben határtalan és egyszerűen FANTASZTIKUS! Köszönjük szépen a csodálatos élményeket, az ételek lenyűgözőek! (Főleg a szerencsesüti 😀
Illés Dorina, Tata
Egyszerűen csodálatos arra gondolni, hogy a nyers étekzés mennyire határtalan a lehetőségekben és, hogy vannak ilyen emberek, mint Ti, akik ezt tudotosan demonstrálják! Imádtuk az extra ízeket, a gourmet tálalást, s egy ráadás számunkra ez a fantasztikus társaság! Egyszerűen nagyszerű élmény volt! Írhatnám még a bő oldalakat, de biztos vagyok benne, hogy még találkozunk – nyersvacsorák alkalmával például!
Imádtuk és köszönjük, hogy Vagytok!
Illés Regina, Tata
Fantasztikus este volt, kiváló társasággal (nagyon jó emberekkel kerültünk egy asztalhoz J
A kókuszos panna cotta Sharon levessel volt a kedvencem!
Köszönöm: Nagy Zita
http://www.zizikalandjai.com/
Um die eigene irische tradition masterarbeit schreiben tipps https://schreib-essay.com/masterarbeit/ verstärkt zu bewahren, entstand ein enges bündnis zwischen einem meist aristokratischen gönner und dem von ihm geförderten künstler