Rólunk

Rólunk

Kassai Nóra Virág Gyerekkor vendéglátó családban, vendéglátó szakközép majd főiskola, gyakorlatok, majd munka külföldi éttermekben, szállodákban Torontótól Bangkokig. Mindezek egyre táplálták a gasztronómia iránti elkötelezettségemet, megszállottságomat. Az évek során mind inkább életem részévé vált a harmónia keresése is, és most már sikerült egy nevezőre juttatnom tapasztalataimat az egészséges életvezetés és a gasztronómia, vendéglátás területeken szerzett ismereteimmel. A vendéglátás hivatás. Örömet szerezni miközben szem előtt tarthatjuk a Vendég egészségét, jólétét különleges feladat. Én erre „szerződtem”.

Repka Ágnes A húsevő vidéki családból a Vendéglátóipari Főiskolára vezetett az útja. 2008 óra foglalkozik a környezetvédelem és az ételek kapcsolatával. 2010-ben külföldi utazások és Joan van Rooijen (a Napeledel c. könyv szerzője) munkája inspirálta, hogy áttérjen a nyers vegán étrendre és az egészségről tanuljon. RépaKonyha nevű blogján az egészséges életmódot, nyers vegán és teljes értékű táplálkozást népszerüsíti saját tapasztalatain keresztül. Több civil szervezettel is azt “kutatja”,  hogy holisztikusan megközelítve, milyen egy egészséges, környezetbarát és etikus étrend. 2015 májusában indította el Plant Life ételműhely néven öko nyers vegán konyháját Budapesten a 13. kerületi Hollán Ernő u. 31-ben, ami egy kávézó-bolt-tanfolyamtér és találkozási pont. 

Elérhetőségeinket itt találod!