Termékeink – Sületlenségek

Termékeink – Sületlenségek

Nyers vegán, kézműves, csomagolt termékeink a SÜLETLENSÉGEK Kínálatunkban megtalálható: cukomente és gluténmentes sós ropogtatnivalók, édes kekszek, reggeliző keverékek (aka granola), ishler, linzer, bonbonok, nyers csokoládék.

MISSZIÓNK Azért vágtunk bele a Sületlenségek készítésébe, mert hisszük, hogy  a kulináris élvezetekről,  egy kis finomságról az egészséges élet útján sem kell lemondani, és ezt másokkal is szeretnénk megosztani!

EGÉSZSÉGES KÉZMŰVES FINOM KÖRNYEZETTUDATOS

TERMÉKEINKRŐL

– A nyers étkezés alapelveinek megfelelően, legfeljebb 41° C-on történő hőkezelést (aszalás formájában) kapnak, így minden vitamin, ásványi anyag és enzim ÉLŐ MARAD termékeinkben. Ez biztosítja egészségünket.

– NEM használunk FINOMÍTOTT élelmiszereket, gabonát és állati eredetű hozzávalókat (kivéve mézet).

– A mi termékeink biztosan NEM tartalmaznak tartósítószert, mesterséges anyagokat és ízfokozókat.

– Finomított cukor helyett aszalt gyümölcsökkel vagy mézzel édesítünk, ezért a cukorbetegek ezeket is mértékkel kell fogyasszák!

– Hisszük, hogy TISZTA ALAPANYAGOKKAL lehet lehet legjobban támogatni az egészségünket és a környezetet. Ezért legtöbb alapanyagunk BIO minősítésű. A biogazdaságból származó alapanyagokat * jelöljük. A többi összetevő nagy része háztáji, vadontermő vagy őstermelői minőségű.

–  Arra hívatottak, hogy SZÍNESÍTSÉG MINDENNAPJAINKAT és SEGÍTSENEK a hagyományos étkezésről való ÁTÁLLÁSBAN.

– Termékeink elkészítésénél nemcsak az ízletességet, hanem a KÖRNYEZETTUDATOSSÁGOT és a fenntarthatóságot is szem elôtt tartjuk.

FINOM! Különleges technikák, kiváló alapanyagok és a gondos ízválasztás a titkunk!

Ételallergiásoknak – vegánoknak – diabeteseseknek – candidásoknak – fogyni kívánóknak – egészségtudatos embereknek – paleolit diétázóknak is!

Azoknak is ajánljuk, akik nem nyersevők, egész egyszerűen csak olyan alternatívákat keresnek, melyek nem csak egészségesek, de a kulináris élvezeteknek is eleget tesznek. 

Nézz szét webboltunkban, ahol megtalálod teljes választékunkat, aktuális árainkat és akcióinkat!

suletlensegek rk ws700
torták
Nyers vegán torták! Különleges tortáinkra megrendelést felveszünk – választékunkat itt találod.
ÉletKonyha torták

Berlin bietet junglehrern gute einstellungschancen, bestätigt https://www.ghostwritinghilfe.com/seminararbeit-schreiben-lassen/ auch kerstin ruthenschröer von der lehrergewerkschaft vbe


Parse error: syntax error, unexpected '}' in /web/protectwear/eletkonyha.hu/wp-content/themes/InStyle/footer.php on line 24